Werkwijze

Uitwerken van jouw ideeën

Waarom je Nathalie Parmentier als interieurcoach voor jouw renovatie moet kiezen? Omdat ze de tijd neemt om te luisteren naar wat je wil.

In een eerste afspraak komt ze langs en luistert ze naar jouw verhaal. Enkele voorbeelden van wat je graag ziet, geven haar een leidraad om aan de slag te gaan. Eenmaal thuis, vertaalt ze jouw wensen naar 3D-schetsen waarin ze haar ideeën voor jouw interieur uittekent.

In een tweede ontmoeting licht ze haar voorstel toe en is er ruimte voor aanpassingen. Materialen worden voorgesteld. De klant krijgt de tijd om alles rustig door te nemen en er nog eens over na te denken.

In een derde afspraak bespreekt ze de details. Indien je dat wenst, maakt ze een lichtplan op. Je kiest de armaturen die je wenst. De voorzieningen worden op een grondplan uitgewerkt.

Is het ontwerp naar wens, dan is het tijd voor kleuradvies. Kleuren zorgen voor sfeer en uitstraling in een woning.

Nathalie maakt een volledig draaiboek. Een uitgebreide bundel waarin je alle ontwerpen en gegevens terugvindt. Dat maakt haar manier van werken zo uniek. Als klant krijg je een gedetailleerd overzicht, een boek als het ware waarin je kunt bladeren. In een latere fase wordt dit script gebruikt als leidraad voor de aannemers. Zo weten ook zij precies wat er van hen wordt verwacht.

Is het ontwerp naar jouw zin en is het draaiboek uitgewerkt? Dan is het tijd dat de ideeën realiteit worden. Je gaat ofwel zelf aan de slag met het plan, of je kiest ervoor dat Nathalie jou in contact brengt met vakmensen die jouw project kunnen uitvoeren.

Demo van een draaiboek

Coördineren van de renovatie

Kies je voor een totaalpakket, dan is Nathalie jouw aanspreekpunt.
Ze zoekt de geschikte partners voor jouw project.
Zowel voor sanitair, elektriciteit, vloeren, pleister- en schilderwerken als maatwerk kent ze de geknipte personen. Vakmensen, waarmee ze samenwerkt en positieve ervaringen heeft.

Een verbouwing of renovatie vergt tijd. Verschillende aannemers coördineren en op elkaar afstemmen kan wel eens voor frustraties zorgen. Nathalie neemt de coördinatie graag op zich.
Ze maakt op geregelde tijdstippen werfverslagen zodat niet alleen de aannemers, maar ook jij als klant op de hoogte blijft. Zo kunnen de werken volgens een vooraf uitgestippelde planning verlopen.

Totaalrenovatie aan de Kust

Voor de totaalrenovatie van jouw appartement of verblijf aan de kust,  kan er ook gewerkt worden met ‘INterieus’ een gemotiveerde groep ondernemers die samen jouw renovatie aanpakt.

Hierbij is Nathalie Parmentier verantwoordelijk voor het opmaken van de uitvoeringsplannen en de coördinatie.

In-Terieurs

Samenwerken met een architect

Is bij de renovatie van jouw woning een architect nodig? Nathalie kent de juiste mensen en geeft advies. Heb je zelf al een architect aangesproken?
Geen probleem. Een samenwerking leidt ongetwijfeld tot een meerwaarde voor jouw project.