Nathalie is geboren in 1979 en woont in Diksmuide. Ze is interieurvormgever. Geen architect, ook geen verkoper. Wel een interieuradviseur, een renovatiecoach en vooral een ‘vakvrouw’. Een no-nonsensedame. Ze windt er geen doekjes om. Ze komt graag meteen to-the-point. Eerlijk, rechtuit en gepassioneerd.
Nathalie Parmentier - Interieurvormgeving en renovatiecoach

Nathalie Parmentier

"

interieur vormgever // renovatie coach

Nathalie Parmentier

Nathalie houdt van huizen met een karakter, met een ziel. Vandaar dat ze zich toelegt op renovatie. De nadruk ligt op het denkproces vooraf, een goede voorbereiding is een must. Problemen zijn er om opgelost te worden. Knelpunten in jouw woning of in de manier waarop je woont, werkt ze weg.

Je wilt jouw huis renoveren, maar je ziet door de bomen het bos niet? Logisch, de mogelijkheden zijn eindeloos. Nathalie begeleidt je graag op weg door dat bos. Na een aantal diepgaande gesprekken komt ze tot de essentie. Ze vertaalt jouw wensen naar vormgeving en maatwerk. Volledig naargelang jouw budget, klein of groot. Zo kom je samen tot een duurzaam en mooi eindresultaat.

Wanneer Nathalie haar doel heeft bereikt? Op het ogenblik dat stijl, gevoel en indeling van de woning een eenheid vormen. Pas dan is ze tevreden.

Scroll naar boven
De eerste stap naar JOUW DROOM PROJECT